Ajankohtaista

12.6.2017

Tämän päivän puistosalsa joudutaan perumaan sateen vuoksi.

********************************************************************************************

5.6.2017

Tämän päivän puistosalsa joudutaan perumaan sateen vuoksi.

********************************************************************************************

Kesä on täällä! Össin kesäiset ryhmäliikuntatunnit pyörähtävät jälleen käyntiin Landbon kentällä Ma 29.5. Kesäkaudella puistojumppareita liikuttavat tutut ohjaajamme José (LatinMix), sekä Mari ja Jonna (PuistoTreenit). Suunnitellut tunnit:

MA klo 18-19 LatinMix (José): 29.5. 5.6. ja 12.6. sekä elokuussa: 7.8., 14.8., ja 21.8.
KE klo 18-19 PuistoTreenit: 7.6. (Jonna), 14.6. (Mari), sekä elokuussa: 16.8. (Mari) ja 23.8. (Jonna). HUOM! jumppa-alusta mukaan; Marin tunneille myös kahvakuula tai käsipaino(t).

Tunnit järjestämme säävarauksella. Seuraathan tarkempia tiedotuksia (verkkosivu, FB) sateisten päivien osalta. Huom! Jos emme pysty toteuttamaan tunteja suunnitellusti, järjestämämme korvaavia tunteja (to, ti?) siten, että vähintään 6 tuntia toteutuu kesäkauden aikana.

Hinta: kertamaksu 7 € tai kausimaksu 40 €. Voit maksaa paikanpäällä (€, smartum ym. ) tai tilille (etukäteen).
Össin tilinumero: FI66 5561 1820 0305 65 ; käytä viitenumeroita: 4035/ kausimaksu (eräpäivä 7.6.2017) tai 4080/ kertamaksu.

Kentällä nähdään!

***************************************************************************

Össin nettisivujen uudistus on loppusuoralla 

Tästä johtuen syksyn kurssien julkaiseminen ja ilmoittautumisen aukeaminen odottaa uuden sivuston julkaisua sekä Liikuntavirastosta vahvistusta salivuoroista. Pyydämme kärsivällisyyttä. Ennakkotietoa syksyn kalenterista voi vilkaista Össin nykyisiltä sivuilta http://www.ostersundominsisu.fi/

Uudistetut verkkosivut on suunniteltu käyttäjäystävällisemmiksi: sivut skaalautuvat eri päätelaitteisiin, rakennetta on pelkistetty ja ulkoasua raikastettu sekä sisältöä päivitetty. Sivustoon on yhdistetty sosiaalinen media sekä toiminnanohjausjärjestelmä myClub.

MyClubin käyttöönotto ja verkkosivu-uudistus on Össille valtava työpanos ja investointi moderniin tekniikkaan ja toimintavarmaan julkaisualustaan. Toimintojen automatisointi tulee helpottamaan huomattavasti vapaaehtoisten työtä ja seuran hallinnointia. MyClubin kautta hoituu monet seuran toiminnot: mm. jäsenhallinnointi, ilmoittautuminen, läsnäoloseuranta, laskutus ja tiedottaminen. Kiva plussa on, että saamme adhoc-viestintään takaisin tekstiviestit 

Teille jäsenille suurin käyttömuutos on ilmoittautumissysteemin vaihtuminen myClub-järjestelmään, joka vaatii Teiltä alkuun opettelua ja totuttelua.

Ilmoittautumisen auetessa (viimeistään elokuun alussa), laitamme jäsenpostia ja toivomme kärsivällisyyttä uuden systeemin kanssa ja huolellista perehtymistä ohjeisiin.

Koska maksullisissa lastenryhmissä paikkamäärät ovat rajoitettuja, saavat huoltajat lähipäivinä sähköpostilla kyselyn jatkaako lapsi ensikaudella ryhmässä. Kyselyyn määräaikaan vastanneille varataan paikka tulevalle kaudelle ja ylimääräiset paikat laitetaan jakoon. (Tämä ohje ei siis koske ilmaisia EasySport-ryhmiä)

***************************************************************************

VÄRI-ILOTTELUA KEVÄTJUHLA
Össin lastenliikunnan kevätkauden päättää lastenryhmien yhteinen kevätjuhla maanantaina 22.5. klo 17.00-19.00. Juhlan teema on Väri-ilottelua!

Esitykset alkavat tasan klo 18.00 ja lapset pyydetään paikalle lämmittelyyn ja kenraaliharjoituksiin porrastetusti seuraavasti:
- Sirkuslaiset klo 17.15
- Showdance klo 17.30
- Balettiryhmät, Easysportit ja temppukerhot klo 17.40

Buffet aukeaa klo 17 ja tuotto menee Össin toiminnan hyväksi, joten varaathan hiukan käteistä mukaan.

Esitykset klo 18.00-19.00 seuraavassa järjestyksessä:
Temppukerhot ja EasySport
Balettiryhmät ja Showdance
EasySport (nauhatanssi)

Koko perhe on tervetullut juhlaan. Saavuttehan ajoissa paikalle.
Kiitokset kuluneesta kaudesta ja ikimuistoisia kevätjuhlia!

***************************************************************************

ENNAKKOTIETOA ALKUKESÄN PUISTOJUMPISTA

Ma LatinMix klo 18-19 29.5., 5.6., ja 12.6. (José)
Ke PuistoTreenit klo 18-19 7.6. (Jonna) ja 14.6. (Mari)

Jumpat Landbon kentällä. Sadesäässä emme pidä tunteja.

***************************************************************************************

MUUTOKSIA, TUURAUKSIA & POIKKEUKSIA huhti-toukokuussa:

Pe 28.4. LatinMix -tunti peruttu
30.4. ja 1.5. Ei ryhmiä vappuaattona tai vappupäivänä
Ke 3.5. Marko Kuukasjärvi tuuraa Annaa
Pe 5.5. Carita Lintunen tuuraa Josea, Caritan tunti peruszumbaa tanssillisempaa ja painottuu lattarirytmeihin
Su 7.5. & 21.5. Syke & lihaskunto + venyttelyä 75'' (17-18.15) Niinan johdolla. Kehonhuolto peruttu.
Ti 9.5. Pilates: Marko Kuukasjärvi tuuraa Miraa
Ke 10.5. Niina tuuraa Annaa

**********************************************************************************************
Ohjaajan äkillisen sairastumisen vuoksi satubaletti ja alkeisbaletti on peruttu tältä päivältä. Emme valitettavasti saaneet tuuraajaa balettiin näin lyhyellä varoitusajalla.
ShowDanceen saimme tuuraajaksi Tuomas Takalan ja tunnilla tutustutaankin tällä kertaa BreakDanceen! Tunti pidetään normaalisti klo 18.15-19.15 pikkusalissa.
*********

Össin kevätkokous järjestetään pe 21.4.2013 Sakarinmäen peruskoululla klo 19.15

Esityslista

1 Avataan kokous

2 Valitaan kokoukselle
- Puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, ääntenlaskijat

3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5 Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toiminnan­tar­kas­ta­ji­en antama lausunto

6 Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

7 Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
- Liikuntasuunnitelma syksy2017-kevät2018

8 Päätetään kokous

*******
LAVIS-LAVATANSSIJUMPPA TORSTAINA 30.3. KLO 18-19

Varaslähtö Lionsien tanssiaisiin otetaan Suomi 100 juhlavuoden henkeen järjestetyssä LAVIS-lavatanssijumppassa TORSTAINA 30.3. Tunti on ilmainen, paikka Sakarinmäen koulu. Ohjaaja Pirkko Taskinen.

Tuntikuvaus LAVIS
LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki.

Lions Club Sipoo/MeriSibbo järjestää tanssit Sakarinmäessä la 1.4. klo 18.00 - Kaikki mukaan! Musiikista vastaa Tanssiorkesteri Kaiho. Tilaisuudessa myös sulkalähettiläs Kaj Kunnas.
Tästä lisätietoja ja lippuja Lionsien Suomi 100 tansseihin: http://www.verkkoviestin.fi/lionssipoomeri/ajankohtaista/tanssit_sakarin...

*********
ÖssiGym Camp kesäleirit 2017
Ilmoittautuminen on nyt auki – varmista paikkasi heti vaikka jokaiselta leiriltä! Järjestämme kesälomalla suosion saavuttaneita päiväleirejä koululaisille. Suuren kysynnän vuoksi, leirejä on nyt neljä. Ilmoittautuminen: http://www.ostersundominsisu.fi/ilmoittaudu_kesaleiri2017
1. leiri 5.-9.6.2017, leirimaksu 62 €leiri (TÄYNNÄ)
2. leiri 2.-16.6.2017, leirimaksu 62 € (TÄYNNÄ)
3. leiri 31.7.-4.8.2017, leirimaksu 62 €
4. leiri 7.-9.8.2017 (3 päivää), leirimaksu 37,40 €

HUOM! Kesäleireistä 1. ja 2.leiri ovat täynnä.

ÖssiGym Camp on liikunnallinen kesäleiri Sakarinmäen koululla 1-6 luokkalaisille koululaisille. Leirillä voimistellaan, leikitään, ulkoillaan ja pidetään hauskaa ystävien kanssa! Leirin hinta sisältää päivittäin valvottua ja ohjattua toimintaa klo 9-15 ja lämpöisen lounaan. Leiri toteutetaan yhteistyössä Sakarinmäen peruskoulun ja Liikuntaviraston EasySport toiminnan kanssa. Lue lisää leiristä: http://www.ostersundominsisu.fi/kesaleiri2017

Kesätyöpaikkoja yseille Gym Camp-leireillä!
ÖssiGym Camp kesäleireille ajalle 5.-16.6. Ja 31.7.-9.8. palkkaamme koulutettujen aikuisten ohjaajiemme lisäksi yhdeksäsluokkalaisia nuoria kesätöihin. Lue lisää: http://www.ostersundominsisu.fi/kesatyo

La 28.1. Syke & Lihaskunto (Jonna)

Jonnan (Ma-illoista tuttu!) Syke & Lihaskunto -tunnilla nostetaan sykettä ja vahvistetaan koko kehoa tehokkailla perusliikkeillä. Harjoitus sopii kaikille, eikä sisällä koreografisia kiemuroita tai koukeroita. Myös perheen pienimmät ovat tervetulleita liikkumaan vanhemman kanssa!

Lauantaina 21.1 on koulupäivä, joten emme pääse jumppaamaan.

Joulujumppa 12.12. klo 18:30-19:30

Vielä ennen joulutaukoa kokoonnumme Jonnan johdalla Ma 12.12. klo 18:30-19:30. Illan treenin teemana on "joulukalenteri"; aika näyttää, mitä luukuista paljastuu... Veikkaanpa, että ainakin tehokasta sykkeenkohotusta ja lihaskuntoilua reippaan musiikin siivittämänä. Ei askelsarjoja. Kaikki mukaan! 5 € kertamaksu (käteinen, smartumit tai tilisiirtona Össin tilille viitteellä 4051). Ps. juomapulloja voi tulla lunastelemaan....

Viimeiset vuorot ennen joulutaukoa

Su 11.12. Marin tunnit ja miesten salibandy päättävät Össin syyskauden
Ma 12.12. JouluTreeni (Jonna) klo 18:30-19:30 koululla. Tehokasta sykkeenkohotusta ja lihaskuntoilua reippaan musiikin siivittämänä. Ei askelsarjoja. Kaikki mukaan! 5 € kertamaksu (käteinen, smartumit tai tilisiirtona Össin tilille viitteellä 4051)
Loppuvuoden tiedote

Syyskausi päättyy Su 11.12. Aikuisten ja lasten ryhmät jatkuvat Ma 9.1. alkavalla viikolla syyskauden aikataulujen mukaisesti (ellei toisin ilmoiteta). Syksyllä mukana olleiden ilmoittautuminen siirtyy automaattiseti kevätkaudelle. Ilmoitathan, jos et jatka kevätkaudella!

La 3.12. AamuTreenit "Step & Body" (Niina)
Su 4.12. Teematreeni ja core&kehonhuolto (Niina) sekä miesten salibandy normaalisti
5.-6.12. Vietämme itsenäisyyspäivää. Ei ryhmiä.
Ke 7.12.- Su 11.12. ryhmisten, salibandyn ja lasten tanssien ryhmien syyskauden viimeiset kerrat
Muistutus: La 10.12. AamuTreenit "IntervalliBody" (Anna)
Huom! Ma 12.12. klo 18:30-19:30 JouluTreenit (Jonna) koululla. Tehokasta sykkeenkohotusta ja lihaskuntoilua reippaan musiikin siivittämänä (n. 45-50'). Ei askelsarjoja. Lopuksi palauttava osuus (10-15'). 5 € kertamaksu.

Su 27.11. Tuntimuutos

Niina tuuraa Maria: klo 17 Step & Body klo 18:15 Core & kehonhuolto

La 26.11. lempeä, rentouttava yin-jooga

Yin on lempeä ja rauhallinen joogamuoto, joka tehdään lähes kokonaan istuen tai makuulla. Asanoissa viivytään pitkään, jolloin venytys ulottuu myös lihaskalvoihin. Varaa villasukat ja lämmintä ylle.

Lauantaiaamuisin joogaa ja energistä steppiä

Lauantaiset AamuTreenit jatkuvat Sakarinmäen koululla klo 10.00-11.15 seuraavin teemoin: 12.11. Step&Body + venyttely (Niina) 19.11. Vinyasa Flow –jooga (Maria) 26.11. Yin-jooga (Maria) 3.12. Step&Body + venyttely (Niina) 10.12. IntervalliStep + venyttely (Anna) Tarkemmat tuntikuvaukset löydät täältä

Ryhmikset ja lasten tanssiryhmät tauolla pyhäinpäivänä ja sen aattona 4.-5.11.2016. Sunnuntaina 6.11. ryhmäliikunta ja salibandy normaalisti. Anna Takala tuuraa Niinaa su 6.11. tunneilla.

Hyvinvointipäivä La 29.10.

Hyvinvointipäivä on Össin ja Sakarinmäen peruskoululaisten yhteinen tempaus Sakarinmäen koululla. Össin järjestää mm. kaikille avoimen Vinyasa Flow -joogaharjoituksen (klo 10-11.15; ohjaaja Maria Kaarre; ilmainen) sekä lapsille temppuradan ym. temmellystä (klo 12-14; ilmainen). Vinyasa Flow aloittaa samalla kauden AamuTreenien sarjan.

Tietoa Hyvinvointipäivän tapahtumista, aikatauluista ja hoitojen ym. palvelujen varaamisesta löydät alta. Luvassa pop-up ravintoloita, -yrityksiä ja hoitoloita. Pisteillä maksuksi käteinen, jollei toisin mainita.

Löydät tapahtumainfon myös facebookista – kutsuthan ystäväsi mukaan!

Syysloman aikana Össin liikuntaleiri koululaisille. Ilmoittatuminen 10.10. asti. Toimi heti ja varmista paikka toimintaleiriltä heti. http://www.ostersundominsisu.fi/OssiGym_syysleiri2016

Pe 16.9. klo 18.15-19.15 Niinan "Zumba" tuuraa Latinmixin. Kävijöiden niin toivoessa tunnin päätteeksi lihakunto-osuus (10-15') keskivartalolle.

14.9. Marko Kuukasjärvi ohjaa Annan tunnit klo 18-20.

Össin kesäkausi päättyi joogaharjoitukseen to 25.8. Tänä kesänä Össi järjesti yli 20 kesätuntia: sää suosi puistoliikuntaa, ja vain kerran väistyimme sateita Östikeen.

Kiitos ohjaajille ja ahkerille puistojumppareille!

Nähdään syksyn ryhmissä!

Tänään Ti 16.8. klo 18.30-19.30 Marin jumppa ÖstikselläKe 24.8. Avoimet ovet Annan tunneilla

Esimakua syyskaudesta luvassa Sakarinmäen koululla, kun Anna ohjaamat ryhmät, ”Syke&Lihaskunto” ja ”ÖssiFlow”, starttaavat ke 24.8. Keskiviikon 24.8. tunnit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tervetuloa uudet kasvot ja vanhat tutut!

klo 18-19 Syke&Lihaskunto (Anna): Reipasta sykkeennostoa ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä mukavan musiikin siivittämänä. Sopii kaikille, ei pitkiä askelsarjoja.
klo 19-20 ÖssiFlow (Anna): Kehonhuoltoon, liikkuvuuteen ja kehoa tukevien lihasten vahvistamiseen keskittyvä tunti. Et tarvitse jalkineita.
Vielä huomio! Kesäkauden päättää To 25.8. Marin PuistoTreeni (klo 18.30). Syyskauden 2016 ryhmät alkavat ma 29.8., jolloin ohjelman mukaisesti Telinejumppa klo 19 (Terhi) ja TehoTreeni klo 20 (Jonna).

Tänään Ti 16.8. klo 18-19 Niinan jumppa ÖstikselläTi 16.8. Niinan puistojumppa sisällä Östiksellä - satoi tai paistoi. Luvassa zumbaa sekä lihaskuntoa, tervetuloa! Ota mukaan oma matto. PuistoJoogaa To 11.8. 18.30 Landbossa

To 11.8. Marin puistojumpassa Joogataan klo 18.30 alk. Avaamme kehoa ja rauhoittamme mieltä. Tunti sopii hyvin aloittelijoille. Ota mukaan matto tai pitkä alusta. Varaa rentoutukseen lämpimämpi pusero. Tervetuloa - Namaste

Puistojumpat jatkuvat Ma 1.8.

Elokuun alkaessa Össin kesäiset ryhmäliikuntatunnit pyörähtävät jälleen käyntiin Landbon kentällä. Elokuussa puistojumppareita liikuttavat tutut ohjaajamme José (Ma), Niina (Ti) ja Mari (To). Tarkistathan aikataulun Kesäkausi 2016 -valikosta, ja seuraathan tarkempia tiedotuksia (verkkosivu, FB) sateisten päivien osalta.

Kentällä nähdään!

Ma 20.6. Latinmix ja kesätauko

Össin puistotunnit jäävät kesätauolle 21.6. alk. Alkukesän puistotuntien sarjan päättää Josén Latinmix Ma 20.6. klo 18-19. Lämmin kiitos Josélle, Marille sekä kaikille jumppareille hauskoista ja helteisistä puistojumpista! Puistojumpat jatkuvat elokuussa Ma 1.8. klo 18.

Aurinkoista kesää!

Annan KesäExtra 18.5. koululla

Ke 18.5. Annan KesäExtra Sakarinmäen koululla. Syke&Lihaskunto klo 18-19 (kahvakuula) ja ÖssiFlow klo 19-20 (jooga). Tunnit kuuluvat kesäkauden 2016 ohjelmaan. Kertamaksu: 5 €; samalla vitosella molemmille tunneille. Tuntien yhteydessä mahdollisuus "kuitata" Össin kahvakuula kesälainaan!

Tietoa kesän ohjelmasta löydät "Kesäkausi 2016" valikosta!

Ke 11.5. Jonna tuuraa Annaa

Jonna Suonio (tuttu ma TehoTreenien kävijöille) tuuraa Annaa kevätkauden viimeisillä keskiviikkotunneilla seuraavin tuntimuutoksin:

18-18:55 Body Tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni, jossa lisävastuksena käytämme kahvakuulaa.
19-19:55 Keskivartalo & kehonhuolto
ÖssiGym Camp - Liikunnalliset kesäleirit koululaisille kesäkuun alussa. Ilmoittautuminen avattu.
Lue lisää

Tuntimuutos Pe 29.4.Pe 29.4. klo 18-19 Latinmixin tilalla Syke & Lihaskunto (Anna Takala). Luvassa reipasta sykkeennostoa ja tehokaita lihaskuntoliikkeitä mukavan musiikin siivittämänä. Tehoa treeniin haetaan gymstick-tangoista. Tervetuloa!

Latinmix 22.4..: Kati Rosendahl tuuraa 22.4. latinmixin. Katin tunneilla on myös rento meininki. Kati on iloinen opettaja ja Samban taituri. Useimmille hän on tuttu kesäjumpista – hän piti viime elokuussa puistojameja Landbon kentällä.

TehoTreeni 25.4.: Terhi tuuraa Jonnaa ma 25.4. TehoTreeneissä (klo 20-21). Myös Terhi on aikaisemmin tuurannut ma-illoissa, ja luvassa on taatusti reipas treeni!

Kevätkauden viimeiset AamuTreenit huhkittiin La 9.4. tabatan merkeissä.

Kiitos kävijöille ja AamuTreenien ohjaajatiimille kauden treeneistä!

La 9.4. AamuTreenien teemana Tabata & venyttely (teema päivitetty)

Kevätkauden AamuTreeni -sarjan viimeisen harjoituksen (la 9.4.) ohjaa Niina. Sykeosuudessa luvassa tabata-treeni ja kehonhuolto-osuudessa venyttelyä.

Lauantaina 2.4. AamuTreenien teemana Jooga&Pilates (teema vaihtunut!)

La 2.4. 10-11:15 Jaaga & Pilates (Jaana) Lempeään joogaan ja pilatekseen pohjautuva harjoitus, jossa keskitytään keskivartalon vahvistamiseen, kehonhuoltoon ja –hallintaan sekä liikkuvuuteen. Et tarvitse jalkineita.
Lauantain AamuTreenit klo 10-11.15 jatkuvat 9.4. saakka

5.3. Step & Body (Niina): Step-osuudessa (n. 35 min) sykettä kohottavaa helppoa askellusta laudalle, jonka jälkeen lihaskunto-osuus (n. 25 min). Harjoituksen lopuksi palauttavat venytykset.
12.3. Core + Syvävenyttely (Jaana): Core-harjoittelu tähtää keskivaratalon lihasten vahvistamiseen. Syvävenyttely-osuuden pitkäkestoiset, rauhalliset venytykset edistävät lihasten joustavuutta, liikkuvuutta ja palautumista
19.3. Reidet, Pakarat, Core (Rosa): Tehokkaan lämmittelyosuuden jälkeen kyytiä luvassa erityisesti reisi-pakaraseudun lihaksille. Core-osuudessa keskivartaloa vahvistavia harjoituksia.
2.4. RPV+ kehonhuolto (Jaana): Reidet-pakarat-vatsat -teematreenin lihaskunto-osuudessa keskitytään ala- ja keskivartalon lihaksiin. Treenien viimeinen 20 min. omistetaan kehoa huoltaville ja palauttaville harjoituksille.
9.4. Step & Body (Niina)
Kevätkauden viimeiset aamutreenit 9.4. Pääsiäisviikolla (26.3) ei ole aamutreenejä.

Maanantain TehoTreenien teemat:

29.2.HIIT + Core
7.3. Kuntopiiri
Loppukauden teemat sovitaan myöhemmin.Tervetuloa!

19.-21.2. Liikuta itseäsi, liikuta ystävääsi

Lähestyvän talviloman kunniaksi aikuisten jumpparyhmissä pidetään ovet avoinna 19.-21.2. Viikonvaihteen ryhmäliikuntatunnit pidetään normaalisti mutta tapahtuman ajan tunnit ovat maksuttomia. Tämä on loistava tilaisuus ottaa varaslähtö sporttilomalle ja kokeilla uutta ryhmää!

Pe 19.2. klo 18–19 Latinmix / José
La 20.2. klo 10–11.15 AamuTreenit: ”Reidet+Pakarat+ Core” / Rosa
Su 21.2.
klo 17–17.45 Syke & lihaskunto käsipainoilla / Mari
klo 17.45–18.30 Kehonhuolto: foam roller / Mari
klo 18.30–19.30 Pilates (”pikkusali”) / Rosa
HUOM! Össin aikuisten ja lasten ryhmät ovat tauolla koulujen talviloman ajan 22.–28.2.2016.

Lauantaiset AamuTreenit (klo 10-11.15) jatkuvat 9.1. Tervetuloa!

13.2. Core + Syvävenyttely (Jaana): Core-harjoittelu tähtää keskivaratalon lihasten vahvistamiseen. Syvävenyttely-osuuden pitkäkestoiset, rauhalliset venytykset edistävät lihasten joustavuutta, liikkuvuutta ja palautumista
20.2. Vahvistamme myöhemmin (Rosa)
Loppukauden teemat vahvistamme helmikuussa. Kevätkauden viimeiset aamutreenit 9.4. Koulujen talvilomaviikolla (27.2) ja pääsiäisenä (26.3) ei ole aamutreenejä.

EXTRAJUMPPIA JOULUN ODOTUKSEEN Maanantaille ja Keskiviikolle

Ilmoittaudu oikealla olevalla lomakkeella, koska mukaan mahtuu vain 15 osallistujaa!!!

14.12: Kaikki ilmoittautuneet mahtuvat hyvin mukaan.

Ma 14.12. Harmony Moves 55' ja Rentoutus 30' (Kati Rosendahl) Sakarinmäen koulun pikkusalissa ("peilisali")

klo 18-19 Harmony Moves (55'): Lempeän liikkeen harjoitus edistää sekä kehon että mielen hyvinvointia. Teemme kehoa avaavia liikkeitä, keskivartaloa vahvistavia liikkeitä sekä rauhallisia venytyksiä. Harjoitukset oman hengityksen tahtii ja kehoa kuunnellen.

19-19.30 VoimavaraRentoutus (30'): Ohjattuja helppoja harjoitteita oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Apuja omaan jaksamiseen ja rauhoittumiseen. Mielikuvarentoutusta NLP:tä ja suggestioita apuna käyttäen.

Mitä tarvitset mukaan: Rento (lämmin) oloasu, ei kenkiä. Oma jumppamatto voi olla koulun alustoja miellyttävämpi. Rentoutusharjoitukseen voit lisäksi ottaa pienen tyynyn ja/tai kevyen torkkupeiton. Osallistumismaksu 5 € maksetaan paikan päällä. Samalla maksulla osallistut molempiin maanantain harjoituksiin.

Ke 16.12 Lihaskuntotreeni ja Kehonhallinta (Mari Ratilainen) Sakarinmäen koulun pikkusalissa ("peilisali")

klo 18-19 Lihaskuntotreeni: Tutustutaan pikkusalin mahdollisuuksiin ja tehdään tehokas treeni kiertoharjoitteluna
klo 19-20 Kehonhallinta: Rauhoitutaan ja huolletaan kehoa.
Osallistumismaksu 5 EUR maksetaan paikan päällä. Samalla maksulla osallistut molempiin keskiviikon harjoituksiin.

Huomioithan: Tule ajoissa ryhmiin. Koululla ei ole iltavahtimestaria. PIkkusaliin mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

La 12.12. Aamutreenien teemana Step & Body (Niina E.). Step-osuudessa (n. 35 min) sykettä kohottavaa helppoa askellusta laudelle, jonka jälkeen lihaskuntosuus (n. 25 min). Harjoituksen lopuksi palauttavat venytykset.

KUTSU ÖSSIN SYYSKOKOUKSEEN 2015

Perjantaina 4.12. klo 17.30-18.00 Sakarinmäen koululla

Puheenjohtajan saate

Jotta Össin toiminta pysyy vireänä, tarvitsemme hallitukseen vaihtuvuutta. Jos olet kiinnostunut Össin toiminnasta, tule mukaan hallitukseen! Össin toiminta pyritään edelleen pitämään niin kevyenä kuin mahdollista. Össissä hikoillaan salilla, eikä istuta kokouksissa! Hyvän mielen lisäksi hallituksen jäsenet saavat palkkioksi Össin liikuntaan 100 euron vapaalipun.

Össi tarjoaa alueen asukkaille laadukasta ja monipuolista liikuntaa kohtuuhintaan lähellä kotia Sakarinmäen peruskoululla. Össin liikuntakalenteriin valitaan edellisten kausien hyväksi todettuja kerhoja ja uusia kerhoja mahdollisuuksien mukaan saatujen palautteiden perusteella.

Össin periaatteena ei ole tuottaa voittoa vaan toimia liikunnallisen elämäntavan edistäjä ja saada mahdollisimman paljon ihmisiä liikkumaan ja tuottaa heille liikuntaelämyksiä. Lasten liikunnan ja harjoittelun keskeinen tavoite on kasvattaa lapsia ja nuoria kohti liikunnallista elämäntapaa, joka kantaa läpi koko elinkaaren.

Össin tarjoama liikunta on vakiinnuttamaan paikkansa alueemme asukkaiden arjessa. Össin liikuntaryhmiin osallistuu Östersundomin alueelta ja sen lähistöltä yli 250 henkilöä. Lähes puolet kaikista jäsenistä osallistuu useamman kerran viikossa Össin tarjoamiin liikuntaryhmiin. Ilahduttavaa on, että kolmasosa jäsenistä on lapsia. Viikkotarjonnassa on tällä hetkellä yhdeksän erilaista jumppatuntia, kaksi sählyvuoroa ja kymmenen lastenryhmää.

Kaikkeen tämän organisointiin seura tarvitsee aktiivisen hallituksen. Hallituksen valinta on ensi vuoden suunnittelun ohella yksi syyskokouksen päätehtävistä.

Liikuntaterveisin,

Puheenjohtajanne Riikka Sulkamo-Mäkinen

Esityslista

1 Avataan kokous

2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä ääntenlaskijat ja pöytäkirjantarkastajat

3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5 Päätetään mitkä liikunta- ja urheilulajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimikautena

6 Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä

7 Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus

8 Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio

9 Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja joka toinen vuosi

10 Valitaan johtokunnan muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle

11 Valitaan yksi (tai kaksi) toiminnantarkastajaa ja vastaava määrä varatoiminantarkastajia

12 Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsenenä

13 Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

14 Päätetään kokous

La 28.11. AamuTreenien teemana "Muokkaus" (Niina E.) klo 10-11:15. Lihaskuntopainotteinen harjoitus, jossa käydään läpi päälihasryhmät. Harjoituksen lopuksi palauttava ja kehoahuoltava osuus.

HUOM! La 5.12. Ei AamuTreenejä - valmistaudumme itsenäisyyspäivään. Kauden viimeiset AamuTreenit (12.12./ Niina) jumpaamme jouluisissa tunnelmissa...

Muuttunut tunti/ajankohta: Pe 20.11. Body klo 17:30

LatinMix (klo 18-19) peruttu, tilalla Body ("kuminauhajumppa" / Niina Ekroos) klo 17:30-18:30.

11.10 syke- ja lihaskunto+core&kehonhuolto ohjaaja sairastunut

Joudmme peruuttamaan tunnit, koska sijaista ei löytynyt.

Miesten sähly ja Pilates-jatkokurssit pidetään normaalisti 18:30-19:30

_____________________________________________________________________________

6.10.2015 Avoimet Ovet Ryhmiksillä ennen Syystaukoa

Össin liikuntaryhmät ovat syystauolla 12.-18.10 (ma-su). Taukoa edeltävänä viikonloppuna pidämme ovat avoinna aikuisten ryhmäliikuntatunneille, ja toivotamme uudet kasvot ja vanhat konkarit testamaan viikonvaihteen ryhmiksiä. Luvassa on jokaiselle jotakin:

Pe 9.10. klo 18-19 LatinMix (Jose): Mukaansatempaava tanssitunti, joka käy kunnon treenistä!
La 10.10. klo 10-11:15 AamuTreenit: Kuntonyrkkeily-teema (Rosa) (kts. alla "AamuTreenit")
Su 11.10. klo 17-17:45 Syke & Lihaskunto (Marissa). Monipuolinen lihaskuntoon painottuva harjoitus.
Su 11.10. klo 17:45-18:30 Core & Kehonhuolto (Marissa) Keskivartalon täsmätreeni, jonka päälle kehoa huoltavat venyttelyt
Su 11.10. klo 18:30-19:30 Pilates-jatkokurssi edistyneille (Rosa), Pienryhmä koulun kuntoilutilassa, lue lisää kurssista
Tunnit ovat ilmaisia (myös sarjalippulaisille), mutta kuittaathan kuitenkin käyntisi ryhmäkohtaiseen kävijälistaan.

Syysterveisin, Össin Jummpa-Tiimi

23.9. AamuTreenit starttaavat lokakuussa

Lokakuussa jatkuvat jälleen AamuTreenit lauantaisom Sakarinmäen koululla klo 10-11:15. HUOM! AamuTreenejä ei järjestetä 17.10, 31.10. eikä 5.12.

La 3.10. RPV 50'+ kehonhuolto 20' (Jaana): Reidet-pakarat-vatsat -teematreenin lihaskunto-osuudessa keskitytään ala- ja keskivartalon lihaksiin. Treenien viimeinen 20 min. omistetaan kehoa huoltaville ja palauttaville harjoituksille.
La 10.10. Kuntonyrkkeily (Rosa): Luvassa tehokkaita, turvallisia ja hauskoja harjoituksia yksin ja parin kanssa. Harjoitus sopii kaikille, mutta erityisesti heille, ketkä kaipaavat liikettä niska-hartiaseudulle. Harjoitukseen sisältyy myös lihaskunto-osuus, sekä palauttavat venyttelyt. Harjoituksen ajaksi saat lainaksi säkkihanskat, mutta omat hanskat kannattaa ilman muuta tuoda mukana, jos sellaiset taloudesta löytyvät.
La 24.10. Core 35' + Syvävenyttely 40' (Jaana): Core-harjoittelu tähtää keskivaratalon lihasten vahvistamiseen. Syvävenyttely-osuuden pitkäkestoiset, rauhalliset venytykset edistävät lihasten joustavuutta, liikkuvuutta ja palautumista.
La 7.11. Kuntonyrkkeily (Rosa)
La 14.11. RPV 50'+ kehonhuolto 20' (Jaana)
La 21.11. Core 35' + Syvävenyttely 40' (Jaana)
La 28.11. Teema vahvistetaan myöhemmin (Niina)
La 12.12. Teema vahvistetaan myöhemmin (Niina)

18.9. LatinMixin ohjaa Suvi

Joséta tuuraa tanssinopettaja ja liikunnanohjaaja Suvi Koponen. Tervetuloa Östersundomiin, Suvi!

17.8.2015 PuistoTreenit To 20.8. ja To 27.8.

Torstaina 20.8. ja 27.8. klo 18-19 PuistoTreenien teemana "Toiminnallinen kehonhallinta".

Toiminnallinen kehonhallintaharjoittelu kehittää kehoa tasapuolisesti ja pakottaa käyttämään syviä lihaksia. Tasapaino, lihaskoordinaatio, voima ja keskivartalon syvät tukilihakset kehittyvät ja liikkuvuus paranee, sekä rasvan palaminen lisääntyy. Harjoittelu ennaltaehkäisee ja helpottaa selkäongelmia. Liikkeet sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ohjaajana Raimo Suutari.

Mukaan kahvakuula tai käsipaino(t) sekä jumppa-alusta. PuistoTreenejä ei voida järjestää sateessa.

6.8.2015

Jumppailmoittautumiset on avattu. Ilmoittaudu 23.8 mennessä.

*************************************************************************************************

3.8.2015

Ilmoittautuminen lasten liikuntaryhmiin on vihdoinkin avattu !!! Tarjolla temppu- ja trikkiklubeja, perheliikuntaa, sirkuskoulua, balettia ja ShowDance. Hopi-hopi ilmoittautumaan. http://www.ostersundominsisu.fi/lapset_ja_nuoret

Torstaista 11.6. alkaen Niinan PuistoBody 18.30-19.30 Landbon pallokentällä. Paikka vaihtunut !!! Sadesäällä Östiksellä, josta tulee jumppapäivänä klo 16 mennessä ilmoitus Össin nettisivuille. Muut jumpat kuten aiemmin ilmoitettu.

Torstaina 28.5. PuistoBody klo 18.30-19.30 (Niina). Sakarinmäen koulun hiekkakentällä. Jos sataa tai kenttä on sateen jäljiltä märkä, siirrymme Östikseen /Östiksen pihalle. Mukaan jumppa-alusta. Kahvakuulaa ei tarvita.

Pe 8.5 Jaana (Zumba) tuuraa Joséta

Ti 12.5 EkstravuorotSakarimäen koulun salilla

17:30-18:15 TehoTreeni 45' (Mari) Tehokas treeni, jossa mm. kahvakuulaa ja kehonpainoharjoittelua
18:15-19:00 QiFlow 45' (Mari). Kehoa ja mieltä huoltava harjoitus, jossa elementtejä mm. joogasta, pilateksesta ja tai-chista.
Ti 12.5. ryhmät sisältyvät kevätkauden jumppin. Ke 13.5. ei ole vuoroja. Kevään viimeiset vuorot Pe 15.5. ja Su 17.5.

Össi liikuttaa myös kesällä (kts. tarkempi ohjelma Kesäkausi 2015 valikoista

Össin kevätkauden viimeiset treenit huhkitaan 17.5. Aikaisempien vuosien tapaan Össin kesäkalenterista löytyy liikuttavaa ohjelmaa moneen makuun: pesiksestä puistosalsaan. Ohjatun liikunnan osalta kalenteri näyttää tältä:

Alkukesä 19.5.-16.6.

Tiistait 19.5. 26.5. 2.6 ja 9.6 (Mari) Östis
UlkoTreeni 45' klo 18-18.45 kokoontuminen Östiksellä
QiFlow 45' 18.45-19.30 Östis
Torstait 21.5, 28.5, 4.6 ja 11.6 (Niina)
PuistoBody 60' Kokoontuminen Östiksellä
Tiistai 16.6. (Mari) 18-19.15 Landbon pallokenttä
PuistoTreenit 75'
Elokuuu 3.-27.8. Landbon pallokentällä säävarauksella:

Ma 18-19 LatinMix 60' (José)
Ti 18-19 PuistoTreenit 60' (Mari)
To 18.30-19.30 PuistoNody 60' (Niina)
****************************************************************************************************

Liikuntahulinat lauantaina 25.4. kello 11-14.00

Kuntosaliohjausta aikuisille ja temppurata lapsille Sakarinmäen peruskoululla

Lapsille ja aikuisille yhteinen temppurata kello 11-12.30.

Aikuisille ja yläasteikäisille kello 12.00-13.30 tutustuminen koulun kuntoilutilaan ja maksuton kuntosaliohjaus. Järjestämme kaksi pienryhmää: klo 12-13 ja 13-14, joissa Össin liikuntaohjaaja Mari Ratilainen tekee kesää vasten kunto-ohjelmia, antaa treenivinkkejä ja neuvoo kuntoilutilan turvallista käyttöä. Osallistujat saavat oman salitreenin, jonka liikkeet käydään ohjatusti läpi. Ohjelmaa voi soveltaa kotiharjoittelussa. Mari näyttää variaatioita ohjelmasta ja liikkeistä. Mahdollisuus esittää kysymyksiä Personal Trainerille liittyen omaan treeniin ja ongelmakohtiin. Nyt vaan kaikki paikanpäälle kysymyksineen!

Tapahtuma on maksuton. Sisäliikuntavaatteet. Temppurataan osallistutaan avojaloin. Kuntoilutilaan sisäkengät. Temppurataan ei ennakkoilmoittautumista, kuntosaliohjaukseen ennakkoilmoittautuminen tästä.

----------------

LASTEN LIIKUNNAN KEVÄTESITYKSET MAANANTAINA 27.4.

Össin lastenliikunnan kevätjuhla on maanantaina 27.4. klo 17-19 Sakarinmäen koulun liikuntasalissa, jolloin kaikki ryhmät esittävät harjoittelemiaan temppuja ja esityksiä. Juhla on yhteinen temppukerholaisten, sirkuskoululaisten ja tanssinryhmien kesken. Lapset saavat omissa ryhmissään tarkemmat ohjeet esitystä ja juhlaa varten. Lapset saapuvat paikalle klo 17.00 kenraaliharjoituksiin. Esitykset alkavat klo 17.30, juhla loppuu klo 19.

Tervetuloa koko perheen voimin seuraamaan esityksiä!

*****************************************************************************************************

Muutoksia ja poikkeuksia huhtikuun vuoroissa:

Su 19.4. Ei ryhmiä tai sählyä.
Su 26.4. Anna tuuraa Niinaa
Pe 1.5. Ei Latinomixia tai sählyä (vappu)
******************************************************************************************

6.2.2015

Liikuta ystävääsi <3

Ystävänpäivän kunniaksi pidämme 9.-15.2. Össin jumpparyhmissä avoimet ovet ja Össin jumppatarjontaan pääsee tutustumaan ilmaiseksi.

Ensi viikolla on loistava tilaisuus ottaa varaslähtö sporttilomalle ja kokeilla uutta ryhmää!

Ma 9.2. klo 18-19.45 x-fit telinejumppa / Terhi
Ma 9.2. klo 20-21 Kahvakuula / Jonna
Ke 11.2. klo 18-18.55 Syke&lihaskunto / Anna
Ke 11.2. klo 19-19.55 Pilates / Anna
Pe 13.2. klo 18-19 Latinomix / José
La 14.2. klo 10-11.15 Step30' + Body 45' / Niina
Su 15.2. Klo 17.-17.45 Syke&lihaskunto / Niina
Su 15. Klo 17.45-18.30 Keskivartalo&Kehonhuolto / Niina
************

30.1

Luistelukoulu alkaa huomenna 31.1 Landbon kentällä.

*****************************************************************************

23.1. - POIKKEUKSIA ÖSSIN VUOROJEN SISÄÄNKÄYNTIIN -

Östersundomin kaavaillat aiheuttaa poikkeuksen seuraavien Össin vuorojen sisäänkäynnin suhteen Sakarinmäessä:

ke 4.2. Annan jumppa & pilates
Ke 4.2. Miesten sähly
Ti 10.2. Sirkus

-> sisäänkäynti liikuntasaliin huoltopihan kautta sivuovesta.

Vuorot muutoin normaaliin tapaan. Edellä mainituilla vuoroilla sisäänkäynti liikuntasaliin huoltopihan kautta sivuovesta. Tulkaa ajoissa. Huomioikaa, että parkkitilaa on rajallisesti, tulkaa kimppakyydeillä ja viekää auto Östiksen parkkialueelle. Ns. “vanhaa yläparkkista” ei enää ole, oven eteen alas pysäköinti ei ole luvallista.

********************************************************************************

31.12

Kevään jumppakausi alkaa loppiaisen jälkeen.

***********************************************************************************

8.12.

Syyskauden viimeisessä TEMPPU-kerhossa on ensi 8.12. "tonttujumppa" johon saa ottaa mukaan kaverin/sukulaisen tms.

Temppukerhot jatkuvat Sakarinmäen koululla kevätkauden. Keväällä on 16 krt, ajalla 12.1.-11.5. Tunnit jatkuvat samoilla paikoilla. Syksyn ilmoittautumiset ovat voimassa, eli kevätkaudelle ei ilmoittauduta uudelleen. Laitamme kauden alussa kevään laskun, (kevätkausi 80 euroa +jäsenmaksu). Jos ette halua jatkaa keväällä temppukerhossa, käykää perumassa osallistumisenne, niin saamme lapsia jonosta vapautuville paikoille. Peruutukset http://www.ostersundominsisu.fi/peruutuslomake

Lasten tanssi ja Tanssimix jatkuvat Nuorisotalo Östiksellä kevätkauden. Keväällä on 12 krt ajalla 21.1.-15.4. Tunnit jatkuvat samoilla paikoilla. Syksyn ilmoittautumiset ovat voimassa, eli kevätkaudelle ei ilmoittauduta uudelleen. Laitamme kauden alussa kevään laskun, (kevätkausi 55 euroa +jäsenmaksu). Lastentanssi on täynnä, tanssimix ryhmässä on tilaa uusille. Jos ette halua jatkaa keväällä tanssissa, käykää perumassa osallistumisenne, niin saamme lapsia jonosta vapautuville paikoille. Peruutukset http://www.ostersundominsisu.fi/peruutuslomake

*******************************************************************************

7.1

Tämän päivän jumppa pidetään kuntopiirinä sairastapauksen vuoksi.

*******************************************************************************

1.12.

SIRKUS 1 JA SIRKUS 2 YHDISTETTY TIISTAISIN KLO 18-19

Yhdistämme kevätkaudella Sirkus 1:n ja 2:n yhdeksi ryhmäksi vuorolle kello 18-19. Määräaikaan 1.12 2014mennessä ilmoittautumisia kevään sirkuskouluihin ei tullut riittävästi. Össin hallitus asetti kerhojen minimirajaksi 10 ilmoittautumista ja kerhon kustannukset on laskettu sen mukaan. Yhdistämällä ryhmät ja ilmoittatutneet saamme muodostettua 11 lapsen ryhmän. Kaikille tähän mennessä ryhmä 1:seen ja 2:seen ilmoittautuneille on siis paikka sirkuskerhossa kello 18-19. Ryhmä on nyt täynnä.

24.11.TÄRKEÄÄ SIRKUSKOULUSTA!

Ilmoittautumiset Össin Sirkuskerhojen kevätkaudelle on nyt käynnissä!

Kausi on 15 krt ajalla 13.1.-28.4.(hiihtolomalla 17.2. ei ole kerhoa), hintana 120€ (sisältää jäsenmaksun 5€). Jos lapsenne osallistuu johonkin toiseen Össin lastenkerhoon, jäsenmaksua ei tarvitse maksaa kahta kertaa.

Sirkus 1 (1-3 luokkalaiset) tiistaisin klo 17-18

Sirkus 2 (4-6 luokkalaiset) tiistaisin klo 18-19

Ilmoittautuminen http://www.ostersundominsisu.fi/sirkuskoulu

Kerhoihin mahtuu maksimissaan 15 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Toisaalta, jos 10 lasta per kerho ei saada täyteen (yhteensä siis 20 lasta), niin emme saa katettua kuluja ja joudumme valitettavasti peruuttamaan kerhot. Toivomme pikaista ilmoittautumista, sillä jo 1.12. meillä pitäisi olla tiedossa varaammeko salin vai emme.

Kiitokset kuluneesta kaudesta ja toivottavasti saamme kevään sirkuskerhotkin käyntiin!

Tutustumistunti: Hypnoosirentoutus

Tiistaina 2.12.2014 kello 18.00-18.45
Sakarinmäen peruskoulun liikuntasalissa
Kertamaksu käteisellä, mielellään tasarahana 5 € össiläiset / 10 € muutHuom! Tunti ei sisälly össin kausimaksuihin, eikä 15 kerran korttiin, maksu suoraan ohjaajalle.
Ohjaaja: Johanna Blomqvist, Energiavuo
Ota mukaan jumppamatto (koululla on laina-jumppamattoja), viltti ja tyynynkin saa ottaa. Ja lämpimät, mukavat vaatteet päälle.

Hypnoosirentoutustunnilla rentoudut syvään hyvän olon tilaan hypnoosille ominaisin keinoin. Hyödynnämme rentoutuksessa hengitystä, lihasrentoutusta ja mielikuvaharjoitteita. Halutessasi voit antaa itsellesi rentoutuksessa omien tavoitteidesi mukaisia vahvistavia suggestioita (eli ehdotuksia). Kaikki mukaan vaan kokeilemaan! Kyseessä ei ole syvä hypnoosi, joten tiedät kyllä itse koko ajan missä mennään :)

Vähän lisää hypnoosista löytyy www.energiavuo.com/6 8.11.

ÖSSIN HALLITUS 2015

(vanha hallitus jatkaa vuoden 2014 loppuun) Riikka Sulkamo-Mäkinen, pj Marjut Kamppinen, varapj. Päivi Iskaius, rahastonhoitajaMaria Hokkanen, sihteeriSäde KalliorantaAri MattilaMaiju SammalvaaraMaria BlomqvistMari RatilainenElina SädeMikko Kallioranta Minna Kekkonen (varajäsen) 30.10

KUTSU ÖSSIN SYYSKOKOUKSEEN 2014

Torstaina 30.10. klo 18.00 Sakarinmäen koululla Puheenjohtajan saateÖssin liikuntaryhmissä käy lapsia ja aikuisia Östersundomin alueelta ja sen lähistöltä reilu 250henkilöä. Ilahduttavaa on, että kolmasosa jäsenistä on lapsia ja yli puolet kaikista jäsenistäosallistuu useamman kerran viikossa Össin tarjoamiin liikuntaryhmiin. Össin kevätkausi meni evakossa Nuorisotalo Östiksessä, Kuntokalliossa ja Gumbontalolla. Jäsenet löysivät hienosti tiensä väliaikaisiin tiloihin, eikä katoa kävijämäärissä syntynyt. Voimme tästä ylpeinä päätellä, että Össin tarjoama liikunta on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa alueemme asukkaiden arjessa. Pyrimmekin pitämään aiemmin hyviksi todetut tunnit samoilla paikoilla helpottaaksemme jäsenistömme arjen sujuvuutta ja suunnittelua. Kaikkiin syksyksi kaavailtuihin ryhmiin tuli riittävästi ilmoittautumisia ja ryhmät on saatu hienosti käyntiin. Syyskauden pääsimme aloittamaan miltei aikataulussa Sakarinmäen peruskoulun uudistetuissa tiloissa. Viikkotarjonnassa on seitsemän erilaista jumppatuntia, kolme sählyvuoroa ja kahdeksan lastenryhmää. Uutuutena tarjontaan tuli lapsille sirkusopetusta ja aikuisille telinevoimistelua. Myös temppukerhojen sisältöjä hieman uudistettiin. Miesten sähly käynnistyi uudelleen remontin aiheuttaman tauon jälkeen. Samoin lasten tanssiin saatiin erinäisin markkinointiponnisteluin vihdoinkin riittävästi osallistujia. Kaikkeen tähän seura tarvitsee aktiivisen hallituksen. Hallituksen valinta on ensi vuoden suunnittelun ohella yksi syyskokouksen päätehtävistä. Jotta toiminta pysyy vireänä, tarvitsemme hallitukseen vaihtuvuutta. Jos olet kiinnostunut Össin toiminnasta, tule mukaan hallitukseen! Össin toiminta pyritään edelleen pitämään niin kevyenä kuin mahdollista. Össissä hikoillaan salilla, eikä istuta kokouksissa! Hyvän mielen lisäksi hallituksen jäsenet saavat palkkioksi Össin liikuntaan 100 euron vapaalipun. Liikuntaterveisin,Puheenjohtajanne Riikka Sulkamo-Mäkinen Össin syyskokous 201430.10. klo 18.00 Sakarinmäen koululla Esityslista1 Avataan kokous2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä ääntenlaskijat ja pöytäkirjantarkastajat3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus5 Päätetään mitkä liikunta- ja urheilulajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimikautena6 Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä7 Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsenenä8 Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus9 Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio10 Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja joka toinen vuosiRiikalla ensimmäinen vuosi menossa11 Valitaan johtokunnan muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle Hallitus 2014Riikka Sulkamo-Mäkinen, pj => erovuorossa, jatkaaMarjut Kamppinen, varapj. => erovuorossa, jatkaaTanja Häyrynen, rahastonhoitaja => erovuorossa, eroaaMaria Hokkanen, siht. => erovuorossa, jatkaaSäde KalliorantaAri Mattila=> erovuorossa, jatkaaMaiju SammalvaaraJanka Tiihonen=> erovuorossa, eroaaMaria BlomqvistPäivi IskaniusElina Sädevara: Mikko Kallioranta => erovuorossa, jatkaa 12 Valitaan yksi (tai kaksi) toiminnantarkastajaa ja vastaava määrä varatoiminantarkastajia13 Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiata. Össin gsm-liittymäb. Pankkitili ja valtakirjatc. Helsingin seurafoorumin kokous 26.11.2014 klo 18.00 Olympiastadioninmonitoimitilassa (takakatsomon alla). Edustajavalinta ja valtakirja.

14 Päätetään kokous **************************************************************************************************** 3.10

Össin Extrajumpat Sakarinmäen koululla

La 11.10 klo 10-11 Patteri+Keskivartalo (Niina Ekroos)

Sykehuippuja, lihaskuntoa ja lopuksi huomio keskivartaloon. Ei askelsarjoja

Su 19.10 klo 17-17:45 Virtaa+Tehoa ja 17:45-18:30 Lihaskunto+venyttely (Mari Ratilainen)

Virtaa+Tehoa: sykettä kohottavaa jorailua sekä lihaskuntoa oman kehon painolla.

Lihaskunto+venyttely: tehokas 30 min lihaskuntoharjoitus – ei askelsarjoja. Viimeinen vartti omistetaan venyttelylle.

La 25.10 klo 10:30-12:00 Tutustu Astangajoogaan (Anna Takala)

La 8.11 klo 15-16:30

Tule tutustumaan astangajoogaan. Tunneilla käymme läpi muokatun ykkössarjan sekä opettelemme joogahengitystä ja vartalolukkojen käyttöä.

La 15.11 klo 10-11 Syke+Lihaskunto (Jaana Schorin)

Sykkeen kohotusta helpoin askelsarjoin ja monipuolinen lihaskunto-osuus

La 22.11 klo 10-11 ZumbaStep (Niina Ekroos)

La 29.11 klo 10-11

Rytmikäs ja rento treeni zumbailuhengessä. Lattian lisäksi tanssahdellaan myös steplaudalle. Salakavala täsmätreeni alavaralon lihaksille...

Extra-tunneille voit osallistua Anytime-lipulla, 15x lipulla tai maksamalla kertamaksun 8 eur/kerta. Smartum-setelit kelpaavat maksuvälineenä

**************************************************************

31.8

Kauden aloitus

- 1.9 jumpataan Kuntokalliossa

- Pääsemme Sakarinmäen koulun saliin 3.9 Myös Miesten sähly voidaan aloittaa jo 3.9

- Temppukerho aloittaa ma 8.9. ja sirkuskoulu ti 16.9. Sakarinmäessä

- Lasten tanssiryhmät aloittavat ke 10.9. Ösitksessä.

**************************************************************

Puistojumpat elokuussa

Puistojumpat jatkuvat elokuussa (5.8 - 27.8.2014) Landbon kentällä.

Tiistaisin klo 18.30-19.30: Patteri & keskivartalo (Niina Ekroos). Tehokas ja monipuolinen harjoitus koko kropalle. Oma jumppamatto mukaan.
Keskiviikkoisin klo 19-20: Puistolattarit (Niina Ekroos 6.8 ja 13.8 & José Mesa 20.8 ja 27.8). Rento mutta tehokas tanssillinen treeni latinorytmien siivittämänä.
Tunnit järjestetään säävarauksella. Hinta 5 eur / kerta. Smartumit ja liikuntasetelit ok.

**************************************************************

15.7

Syksyn kalenteri on päivitetty

*************************************************************************************************************

29.5 Kahvakuula tunti joudutaan perumaan kylmän sään takia.

28.5 Puistosalsa joudutaan perumaan kylmän sään takia.

20.5.2014

KESÄPESISTÄ AIKUISILLE JA NUORILLE
Sään salliessa pelaamme pesistä maanantaisin 2.6. alkaen kello 18 Sakarinmäen koulun kentällä, jos tarpeeksi porukkaa ilmaantuu paikalle. Varsinaista ikärajaa ei ole. Mukaan peliin voi tulla kaikki, joita pesis kiinnostaa ja eivät pelkää kovaa palloa. Össillä on räpylöitä & mailoja, omia välineitä voi ottaa mukaan! Pienemmät lapset voivat seurata peliä kentän laidalta, leikkiä koulun/päiväkodin pihalla tai virittää oman pelin viereiselle kentälle, myös pikkuväelle on hankittu mailoja ja räpylöitä!

Ilmoittaudu mukaan pesisrinkiin, niin saat tekstarin, kun joku porukka kokoontuu pelaamaan.

Pesistä voi pelata muulloinkin, välineet saa lainaan laittamalla sähköpostia <info@ostersundominsisu.fi>

************************************************************************************************

7.4.2014

Temppukerhoon 6 lisäkertaa ja 4 eri ryhmää

Terhi on suunnitellut kevääksi uudenlaista ohjelmaa ja tutustumista uusiin lajeihin; mm. parkour, sirkus, akrobatia, teline- ja trampoliinivoimistelu. Näistä suosituimpia otamme mukaan syksyn kalenteriin. Jokaiseen ryhmään otetaan 10 lasta. Samat ikäryhmät ja kellonajat kuin nytkin. Uutena ryhmänä on koululaisten vuoro klo 16.10-16.55. Kerhopäivät 14.4. 28.4. 5.5. 12.5.19.5. ja 26.5.

Kevään jatkoryhmiin täytyy ilmoittautua uudelleen ja kerhosta tulee uusi osallistumismaksu (35 euroa).

Ilmoittautuminen tästä

Lisätiedot tästä

************************************************************************************************

4.2.2014

Sunnuntaina 9.2 aloteitaan Kehonhuoltotunnilla uusi teema, jossa hyödynnetään Foam-rollereita. Tule testaamaan välinettä. Voit halutessasi osallistua Össin yhteistilaukseen ja hommata itsellesi oman.

************************************************************************************************

16.1.2014

Lasten palloilukerho sunnuntailta peruttu. Osanottajia ei riittävästi.

*************************************************************************************************

15.1.2014

Maanatain jumppa aikaistuu 15 min ja alkaa jatkossa klo 19:45.

*************************************************************************************************

12.1.2014

Liikuntakerhot, listaus lisätty Liikuntakalenteri kevät-sivun alle. Siellä on listaus jokaisen päivän tunneista.

*************************************************************************************************

7.1.2014

Össin ensimmäiset ryhmät aloittavat jo tällä viikolla!

Ensimmäiset kerrat:

Latinomix: 10.1

Syke ja Lihaskunto: 12.1

Keskivartalo ja kehonhuolto: 12.1

Kuntopiiri/Patteritreeni: 13.1

Syke ja Lihaskunto: 15.1

Pilates: 15.1

Lasten palloilukerho: 19.1 : Lisää ilmoittautumisia tarvitaan!

Temppukerhot 20.1

Lasten tanssi ja Tanssimix: 21.1

*************************************************************************************************

17.12 2013

Össi on nyt myös Facebookissa ja Twitterissä!

Joulun välipäiväjumpat (5 eur/jumppa kertamaksulla; Smartumeilla voi maksaa)

27.12

klo 16:30-17:30 80's is back! Janefondaa!!! Saa pukeutua kasarityyliin ja hullutella!

klo 17:30-18:30 Patteriteeni (kinkunsulatus)

Östis / Mari Ratilainen

3.1

klo 17-18 Latinomix

klo 18-19 Patteritreeni (kinkunsulatus)

Kuntokallio / José Mesa

*************************************************************************************************************

16.12.2013

Össille valittiin uusi hallitus. Puheenjohtajana toimii 2014 alkaen Riikka Sulkamo.

**************************************************************************************************************

Syyskokous Östiksessä 26.11. klo 18

Esityslista

Avataan kokous
Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä ääntenlaskijat ja pöytäkirjantarkastajat
Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet
Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
Päätetään mitkä liikunta-jaurheilulajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimikautena
Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä
Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus
Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio
Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja joka toinen vuosi
Poikkeuksellisesti tänä vuonna valitaan puheenjohtaja jo vuoden toimikauden jälkeen
Valitaan johtokunnan muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle
Valitaan yksi (tai kaksi) toiminnantarkastajaa ja vastaava määrä varatoiminantarkastajia
Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsenenä
Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
Päätetään kokous
27.8

SYYSKAUSI ALKAA

Vahvistuspostit toimitetaan perjantaihin mennessä.

Joudumme poistamaan kalenterista lasten palloilukerhon ja miesten sählyn vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi.

*********************************

18.6.2013

UUTUUTENA PESÄPALLOA

Omatoimista pesäpalloa. Kerää peliporukka kasaan ja nouda varusteet Riikalta. Puroniitynmäki 11, puh. 040-5611275. Össillä on niin lapsille kuin aikuisille sopivia mailoja ja räpylöitä lainaan!

*********************************

18.6.2013/KESÄJUMPAT

José Mesan Salsa jatkuu Landbon kentällä elokuussa maanantaisin klo 19-20 5, 12, 19 ja 26.8.
Landbon puistosalsan kertamaksu on 5 eur ja Smartumit kelpaa. Jumpassa on säävaraus. Pikkutihu ei haittaa, mutta kaatosateessa jumppa perutaan. Salsaan ei tarvitse ilmoittautua.

*********************************

25.4.2013

Össin kevätkokous järjestetään 2.5.2013 Östiksessä klo 18

Ohessa esityslista

1 Avataan kokous

2 Valitaan kokoukselle

Puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, ääntenlaskijat

3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5 Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toiminnan­tar­kas­ta­ji­en antama lausunto

6 Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

7 Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Liikuntasuunnitelma 2013-2014

Liikuntakyselyn palautteet

8 Päätetään kokous

*********************************

7.4.2013

Katja Holmin jäätyä loppukaudeksi sairauslomalle muuttuvat sunnuntain tuntien sisällöt seuraavasti: klo 18:00 kiinteytysklo 19:00 venyttely 14.4 alkaen riviin astuu uusi ohjaaja Marissa Siivonen. Venyttely sopii loistavasti myös miehille. Tervetuloa liikkumaan ja huoltamaan kehoa.

*********************************

1.3.2013

KOULUN REMONTTI KÄYNNISTYY. ÖSSIN LIIKKUJA: LUE TÄMÄ!

Sakarinmäen koulun yläparkkipaikka ja liikuntasalin sisäänkäynti menee pois käytöstä maanantaina 4.3.

Liikuntavuoroille tullaan sisään pääsisäänkäynnistä.

Liikuntasalin sisäänkäyntiä tai yläparkkipaikkaa ei saa käyttää.
Össin ohjaajat ja osallistuja pääsevät pääaulan kautta liikuntasaliin.
Pääsisäänkäynti on pidettävä lukossa aina.
MITÄÄN ESTETTÄ OVEN AUKI PITÄMISEKSI EI SAA OVEN VÄLIIN LAITTAA.

Tämä on tärkeää ymmärtää, koska pääsisäänkäynnistä on ulkopuolisten mahdollista päästä sisään laajemmalle alueelle kouluun.

Ohjaaja tulee salille viimeistään 5 min ennen tunnin alkua ja päästää tässä vaiheessa osallistujia sisään. Sitä ennen sisään ei pääse.
Ennen tunnin alkua joku osallistujista voi jäädä ovelle päästämään porukkaa sisään. Ovea ei saa jättää vartioimatta ja lukitsematta.
Ohjaaja tulee juuri ennen tunnin alkua päästämään loput osallistujat sisään ja laittamaan oven lukkoon.
TULKAA AJOISSA TUNNILLE. MYÖHÄSTYNEET JÄÄVÄT ULKOPUOLELLE.

Alaparkkipaikkaon iltakäyttäjien käytössä.
Kääntöpaikkaon pidettävä tyhjänä ja invapaikka vapaana tarvitsevia varten.
Östiksen puolella oleva parkkipaikkaon myös käytössä
Tämä ohjeistus on voimassa iltakäyttäjille koko koulun remontin ajan, ainakin koko tämän vuoden. Koulu on tässä tullut meitä vastaan, koska kokee, että iltakäytön tuoma hyöty on osallistujille merkittävä. Tässä oli myös se mahdollisuus, että iltakäyttö olisi ollut kokonaan mahdotonta. Olen iloinen siitä, että tämä ratkaisu saatiin tehtyä ja ryhmät käynnissä.

Pidetään yhdessä huoli siitä, että tämä hoituu kunnolla ja että yhteisyö koulun kanssa sujuu myös jatkossa hyvässä yhteisymmärryksessä ja ilman riskejä.

*********************************

25.2.2013

HIP HOP, 3 ryhmää

HipHop alkaa Nuorisotalo Östiksen tiloissa tiistaina 26.2. Hiphop on osoittautunut todella suosituksi. Ilmoittautumisia on yli kolmekymmentä. Jotta tunneista tulisi kaikille hauskat ja toimivat, lisäsimme yhden tunnin ja jaoimme ilmoittautuneet ikävuosien mukaan. Näin ollen myös tuntien alkamis- ja loppumisajat muuttuivat hieman. Tässä ryhmäjaot ja alkamis- ja loppumisajankohdat.

RYHMÄ 1: 6-7 vuotiaat (2007 ja 2006 synt.) kello 17-17.55

RYHMÄ 2: 8 vuotiaat (2005 synt.) kello 18-18.55

RYHMÄ 3: 9-12 vuotiaat (2001-2004 syntyneet) kello 19-19.55 (TÄYNNÄ)

Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostia muuttuneesta ryhmäjaosta, uusia mahtuu vielä mukaan!

2.2.2013

Ulkoliikuntaa!

Luistelukoulu lauantaisin (9.2-2.3 / klo 10-11 /5-8v) ja muodostelmaluistelun alkeet sunnuntaisin (17.2-3.3 / klo 18-19 /7-12v) Landbon kentällä. Hinta 10/15 eur. Säävaraus.

Össi järjestää kolme ryhmää opastamaan luistelua. Vaihtoehtoina ovat pienemmille luistelukoulu tai vähän isommille joko kiekonkäsittely tai muodostelmaluistelun alkeet. Opastajina toimivat nuoret harrastajat. Nämä kurssit ovat lyhyitä kolmen kerran spotteja ja niiden tarkoituksena on antaa vinkkejä ja innostaa jääliikuntaan.

Paikalliset jääkiekko- ja jääpallojunnut Mikko Hokkanen ja Tino Antikainen pitävät lyhyen opastuksen lusitelu- ja kiekkotekniikkaan.

Minna Riipinen ja Essi Koivumies opastavat muodostelmaluistelua.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Ilmoittaudu heti.

Ilmoittautumiset tästä:

http://www.ostersundominsisu.fi/node/56

Ilmoittautumiset tästäsI

*********************************

31.1.2013

UUTTA 2013!!! HipHop tanssia tytöille ja pojille
Nuorisotalo Östiksen tiloissa HipHoppia tiistaisin ajalla 26.2.-23.4. yhteensä 9 kertaa. Kaksi ryhmää: klo 17.30-18.25 6-8v. ja 18.30-19.25 9-12v. Opettajana HipHopin sm-kultaa v.2010-2012 voittanut Matleena Huovio. Kurssimaksu 50 euroa, sisältää jäsenmaksun (jos lapsesta maksettu kertaalleen jäsenmaksu, maksu 45 euroa).

HipHop-tunti on vauhdikas tunti, jossa tehdään erilaisia freestyle harjoituksia. Tanssin ja tekniikan lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun. Alkuun harjoitellaan HipHopin perusliikkeitä ikäkaudelle sopivalla tasolla. Kevättä kohti perustekniikkaharjoitteet ja tanssisarjat muuttuvat vaativimmiksi huomioiden ryhmän tanssilliset taidot. Rennot vaatteet ja kengät (ei tarvitse olla sisäkengät, kunhan on kengät, joilla ei liukastu).

Molempiin ryhmiin mahtuu 20 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimi osallistujamäärä 10 ilmoittautumista / ryhmä. Ilmoittautumiset tästä

*********************************

31.1.

Helmikuussa keskiviikkoisin Marimix tunnilla klo 19-20 steppilaudalla helppoja askelsarjoja käsipainojen kanssa

***********************************

6.1

Kevätkausi alkaa 7.1. Tarkista liikuntakerhosi alkamisaika kalenterista.

******************************************************

12.12.2012

Össi järjestää syys- ja kevätkauden välissä jumppia Kuntokalliossa.

Osoite Kuntokalliontie 6, Bussi 93K:n kääntöpaikan luona

To 13.12. 19 - 20 : Latino, Jose Mesa
Ma 17.12. 20 - 21.15 : Power Body : Jaana Schorin
To 27.12. 19 - 20 : Cardio Fit: Anna Reima Tunti jouduttiin perumaan sairastapauksen vuoksi
Pe 28.12. 18 - 19 : Power Body : Mari Ratilainen
To 3.1. 19 - 20: Latino, Jose Mesa

Jumpat ovat maksuttomia.

******************************************************

20.11.2012

Össin syyskokous Östiksessä torstaina 29.11.2012

Esityslista

Avataan kokous
Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä ääntenlaskijat ja pöytäkirjantarkastajat
Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet
Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
Päätetään mitkä liikunta-jaurheilulajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimikautena
Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä
Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus
Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio
Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja joka toinen vuosi
Valitaan johtokunnan muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle
Valitaan yksi (tai kaksi) tilintarkastajaa ja vastaava määrä varatilintarkastajia
Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsenenä

Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
Päätetään kokous

******************************************************

26.10.

26.10. Dance Fever tunnilla vieraana kuubalainen tanssinopettaja Jose Mesa.

Zumban tansseja siis aidoimmillaan, tervetuloa! Opetuskieli suomi/englanti.

27.10. lauantaina ei jumppaa

28.10. sunnuntaina Tunnit normaalisti, 18-19 evergreen, 19-20 Pilates, ohjaajana Anna Reima. Myös miesten sähly on sunnuntaina 28.10. normaalin tapaan.

2.11. perjantaina pyhäinpäivän aattona kaikki vuorot peruutettu

3.11. lauantaina pyhäinpäivänä kaikki vuorot peruutettu Sakarinmäen koululta.

3.11. lauantaina korvaava Powerbody tunti klo 10-11.15 Nuorisotalo Östiksessä. Ohjaajana Anna Reima.

4.11. sunnuntaina kaikki vuorot normaalisti.

******************************************************

23.10

Lasten palloilu alkaa su 4.11. klo 15-16
Vanhempainrinki liikuttaa lapsia sunnuntaisin kello 15-16 eri palloilulajien merkeissä. Ajalla 4.11.2012-24.4.2013. Maksu koko kaudelta 15 euroa jäsenet, 20 euroa ei-jäsenet. Ikäsuositus 5-8 vuotta. Vastuuhenkilö Arto Huhtaniemi. Ilmoittaudu tästä!

******************************************************

15.10.

Syyslomaviikolla 42 koulun vuorot normaalisti ma-ke 15.-17.10.2012. Vuorot peruttu virallisen syysloman ajalta to-su: 18.-21.10.2012.

******************************************************

27.10

Lokakuussa keskiviikon cardiofit tunnilla käytetään steppilautaa ja marraskuussa kahvakuulia. Omia kuulia voi ottaa mukaan silloin.

******************************************************

16.9

Össi joutuu perumaan:

- keskiviikon lasten pelikerhot

- nuorten aerobicin

- lasten tanssikerhon

Liian vähäisten ilmoittautumisten vuoksi.

******************************************************

24.8

Lisätty liikuntakerhojen listaus

Lisää ilmoittautumisia tarvitaan lasten kerhoihin ja miesten sählyyn

******************************************************

28.6.2012

Lisätty palautelomakkeet vasempaan alalaitaan

******************************************************

21.6.2012

Syksyn liikuntakalenteri on julkaistu. Ilmoitteutumisaika alkaa. Ilmoitteutumiset 18.8.mennessä.

******************************************************

9.5.2012

Kesän liikuntakalenteri on julkaistu

******************************************************

1.4.2012

Pääsiäisen poikkeusaikataulut

Pääsiäisenä järjestetään kaksi ekstrajumppaa Östiksessä:

Perjantaina 6.4 Mari Ratilainen vetää tuplatunnin lihaskuntoa ja perään venyttelyä/rentoutusta klo 16-17 ja 17-18.

Maanantaina 9.4 Rosa Tiinus vetää tuplatunnin lihaskuntoa ja venyttelyä/rentoutusta klo 18-19 ja 19-20. Nämä sopivat myös miehille.

Östis on pieni sali, mutta tähän mennessä sinne ovat aina kaikki ekstrajumppaan halunneet myös mahtuneet. Sopu sijaa antaa. Rajana pidetty 20 hlö on toistaiseksi ollut riittävä.

Kiirastorstain 5.4 kuntonyrkkeilyä ei pidetä, koska sinne ei kyselyn perusteella ollut tulossa osallistujia.

Muuta liikuntaa ei pääsisäisenä järjestetä.

******************************************************

29.3. 2012 Lasten jalkapallokoulu

Jalkapalloa 5-11 vuotiaille lapsille Sakarinmäen koulun kentällä keskiviikkoisin 16.5.-13.6, yhteensä viisi kertaa. 5-7 vuotiaat pelaavat kello 17-18 ja 8-11 vuotiaat kello 18-19. Maksu 15 € jäsenet, 25 € muut. Ohjaajina viime keväästä tutut ohjaajat Janne Niemenmaa ja Heikki Honkanen. Ilmoittautumiset 7.5. mennessä ilmoittautumislomakkeella sivun oikeasta reunasta.

******************************************************

23.3.2012

Össi on nyt myös Facebookissa.

******************************************************

20.3.2012

Össin kevätkokous järjestetään 27.3.2012 Östiksen nuorisotalolla klo 18-20. Tervetuloa kuulemaan suunnitelmia tuleville kausille.

ESITYSLISTA

1 Avataan kokous

2 Valitaan kokoukselle

Puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, ääntenlaskijat

3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5 Esitetään johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilin­tar­kas­ta­ji­en antama lausunto

6 Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

7 Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Liikuntasuunnitelma 2012-2013
8 Päätetään kokous

******************************************************

20.3.2012

Össi on hommannut tarpeeksi steppilautoja, joten et tarvitse omaa lautaa keskiviikon step-tunnille.

******************************************************

1.3.2012

Kokeilimme Niina Ekroosin kanssa hiihtolomalla keskivartalojumppaa zumban jälkeen. Tämä herätti mielenkiintoa, joten päätimme lisätä Niinan lauantaituntien perään tunnin keskivartalotreenin.

Niinan lauantaitunnit pidetään alla olevina päivinä. Näinä päivinä on siis aluksi Zumba-toning klo 16-17 ja keskivartalotreeni klo 17-18.

17.3, 31.3, 14.4, 28.4; 5.5

Ota zumba-toningiin pikku puntit (vaikka sellaiset helisevät), mikäli omistat.

******************************************************

6.2.2012

Hiihtolomalle suunnitellaan seuraavat jumpat ÖSTIKSESSÄ:

ma 20.2 18-19 Zumbatoning / Niina Ekroos

ma 20.2 19-20 Core / Niina Ekroos

ke 22.2 18-19 Zumba / Minna Antila

ke 22.2 19-20 Chi-ball / Minna Antila

Voit korvata väliin jääneitä jumppia tai maksaa kertamaksulla 5 eur/jumppa. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä.

******************************************************

4.2.2012

Huomenna vaalipäivänä poikkeuksellisesti nuorten aerobic 17:50-18:35 ja kehonhallinta 18:40-19:40 ÖSTIKSESSÄ. Emme pääse Sakarinmäen koulun saliin. Hiihtolomalle suunnitellaan jumppia

******************************************************

27.1.2012

Tee tunnistasi tehokas oikealla tekniikalla !

Össi ry järjestää jäsenilleen ryhmäliikuntatunteihin liittyvää koulutusta lauantaina 28.1 klo 15-16. Tunnin aikana paneudutaan oikeaan tekniikkaan ja sen merkitykseen, ja kokeillaan käytännössä miltä tuntuu tehdä sama liike hyvällä ja huonolla tekniikalla. Tulos voi olla ällistyttävä, joten suosittelemme tätä tuntia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita paitsi pitämään huolta kehonsa lihastasapainosta, myös ottamaan tehot irti lihaskuntoliikkeistä. Tämä voi olla se mitä olet vyötärösi ohellaetsinyt vuosia !

Tunti pidetään 28.1. Sakarinmäen koululla klo 15- 16. Vapaa pääsy.

*******************************************************

2.1.2012

Össin kevätkalenteri on ilmestynyt. Kausi alkaa 9.1.

********************************************************

13.12.2011

Össin syyskausi on päättynyt. Kiitos kaikille vapaaehtoisille ja liikkujille.

Kevätkautta suunnitellaan jo täyttä häkää.

Kausi alkaa loppiaisen jälkeen, mutta ennen sulatamme kinkkurasvaa Östiksessä Kinkkuzumbassa 3.1 klo 18-19 ja Chiball-jumpassa klo 19-20.

Tilaa on rajoitetusti, 20 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Össi on myös suunnittelemassa teemapäivää vetäjille ja jäsenille 28.1. Tästä lisätietoa tulossa.

**********************************************************

Össin liikuntakysely kuluvan syksyn kerhoista 14.11.2011

Linkki kyselyyn <https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEJVT0VPN2hYSWN5SzM2blN2MTdEY0E6MQ>

Össin hallitus kerää palautetta tulevien kausien ohjelman suunnitteluun. Jokainen vastaus on arvokas ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Kenenkään vastaajan henkilöllisyys ei ilmene vastauksissa. Vastaa kyselyyn heti, viimeistään 30.11. mennessä. Jätä tyhjäksi kohdat (kerhot), joista sinulla/perheellänne ei ole kokemusta.

Emme takaa, että kaikki odotukset ja toiveet voidaan toteuttaa, koska Össin on vapaaehtoisvoimin pyöritettävä urheiluseura, mutta teemme parhaamme olemassa olevilla resursseilla. Välitämme kaikki palautteet vetäjille. Se on heille arvokasta, jotta voimme kaikki nauttia hyvistä liikuntamahdollisuuksista.

25.10.2011

Syyskokouksen kokouskutsu ja esityslista sekä vuoden 2012 toimintasuunnitelma

Kutsu Össin syyskokoukseen

1.11 klo 18:00-20 Östiksen nuorisotalolla

Kokouksen esityslista on tämän tiedotteen toisella sivulla.

Puheenjohtajan saate

Össillä on kohta takanaan jo kolme vuotta. Liikkujia on tullut lukuisasti koko Östersundomin alueelta ja ympäristöstä. Össillä on nyt jäseniä jo reilusti yli 300, ja kerhoissa liikkui syksyn aikana n. 300 henkilöä, osa useamman kerran viikossa. Liikuntakertoja järjestetään vuoden 2011 aikana yli 600 kpl. Syyskausi 2011 on ensimmäinen, jossa liikuntaa järjestetään viikon jokaisena päivänä.

Ilahduttavaa on ollut huomata, että käyttäjäkunta on alueellisesti laajentunut siten, että porukkaa tulee koko Östersundomin alueelta sekä sen ulkopuolelta. Hyötyliikuntaa harrastavat Össissä kaiken kuntoiset ja ikäiset.

Syyskaudella ohjelmistoon on palannut jo vakioituneiden jumppien, zumban, miesten sählyn, lasten tanssin ja temppukerhon lisäksi paritanssi, Pilates ja Chi-ball. Lisäksi Össillä on valmennuskerho ”Elämäsi kuntoon”, jossa keskustellaan elämäntapojen ja valintojen vaikutuksesta elämänlaatuun. Össi sponsoroi koulun pelikerholle vetäjän.

Toimiakseen seura tarvitsee hallituksen, joka on ensi vuoden suunnittelun ohella yksi tämän syyskokouksen päätehtävistä. Jotta toiminta pysyy aktiivisena ja virkeänä tarvitsemme hallitukseen vaihtuvuutta. Jos olet kiinnostunut kehittämään Össin toimintaa vastaamaan, tule mukaan hallitukseen.

Liitteenä on Össin toimintasuunnitelma, josta voi havaita, että toiminta pyritään edelleen pitämään niin kevyenä kuin mahdollista; Össissä hikoillaan salilla, ei istuta kokouksissa! Palkkioksi hallituksen jäsenet saavat hyvän mielen lisäksi Össin liikuntaan 100 eur vapaalipun.

Liikuntaterveisin,

Puheenjohtajanne Maria Hokkanen

Syyskokouksen esityslista

Avataan kokous
Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä ääntenlaskijat ja pöytäkirjantarkastajat
Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet
Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
Päätetään mitkä liikunta-jaurheilulajit ovat seuran ohjelmassa tulevana toimikautena
Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä
Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus
Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio
Valitaan jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja joka toinen vuosi
Valitaan johtokunnan muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle
Valitaan yksi (tai kaksi) tilintarkastajaa tai toiminnantarkastajaa ja vastaava määrä varatilintarkastajia tai toiminnantarkastajia
Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsenenä
Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
Kirjanpitäjän valinta

Tarvittavia hankintoja

Musalaitteiden kunnostus

Palautelomake nettisivuille

Päätetään kokous
Toimintasuunnitelma 2012

Toimintaperiaate

Össin tarkoitus on järjestää Östersundomin alueen asukkaille soveltuvia monipuolisia liikuntapalveluja. Liikuntaa pyritään järjestämään kaikille ikäryhmille. Össin liikuntakalenteriin valitaan edellisten kausien hyväksi todettuja kerhoja sekä uusia kerhoja mahdollisuuksien mukaan asukkailta saatujen palautteiden perusteella. Össin periaatteena ei ole tuottaa voittoa vaan saada mahdollisimman paljon ihmisiä liikkumaan.

Hallinto

Hallinto järjestetään mahdollisimman kevyeksi siten, että kokousten määrä olisi n. 4 kpl/vuodessa. Hallitus tekee päätöksiä myös sähköpostiäänestyksillä, jotka vahvistetaan seuraavassa kokouksessa. Hallituksen tehtävät jaetaan osiin, jotta yksittäisten hallituksen jäsenten työmäärä pysyy pienenä. Tärkeimpiä hallituksen tehtäviä ovat: liikuntakalenterin suunnittelu, vuorojen, avustusten ja vetäjien hakeminen, kirjanpito, kotisivujen ylläpito, tiedottaminen ja maksujen tarkastus.

Liikuntakerhot

Liikuntatoimi jaetaan jaoksiin: 1) lasten tanssi+temppu, 2) sähly, 3)jumppa+aikuisten tanssi. Mikäli vetäjät ja salivuorot saadaan järjestymään, vuonna 2012 tullaan jatkamaan ainakin lasten tanssikerhoja ja temppukerhoja, lasten ja miesten sählykerhoja sekä jumppaa. Uutena kokeiluna on alkanut myös kuntonyrkkeily Östiksen tiloissa sekä elämäntapavalmennus.

Hankinnat

Össi hankkii koululle liikuntavälineitä, mikäli rahaa on käytettävissä. Ensisijaisesti hankitaan liikuntakerhojen tarvitsemia välineitä. Välineitä pidetään koulun välinevarastossa, josta ne ovat kaikkien salia käyttävien tahojen käytettävissä.

*********************************************************************************************************************************

18.10

Össin syyskokous pidetään 1.11 Östiksessä klo 18-19:45. laitan esityslistan näkyviin piakkoin.

Tule mukaan antamaan palautetta ja suunnittelemaan ensi vuoden liikuntaa.

t. Maria

*********************************************************************************************************************************

8.10

Koulun syysloman aikana10-16.10

Sakarinmäen liikuntaryhmät tauolla

Tiistain Pilates pidetään Östiksessä

Torstain kuntonyrkkeily siirtyy keskiviikolle. Pidetään samaan aikaan klo18:30.

Sunnuntain lastentanssi tauolla

Sunnuntain nuortenaerobic ja Kehonhallinta normaalisti

*********************************************************************************************************************************

2.10

Elämäsi kuntoon ryhmä tuli täyteen.

*********************************************************************************************************************************

27.9.2011

Össi perustaa kymmenen kerran Elämäsi kuntoon-valmennusryhmän ke klo 17:45-18:45 Sakarinmäen koululla.

Ryhmä aloittaa toimintansa keskiviikkona 5.10. Kurssin runko on kuvattuna alla. Kurssi sopii kaikille, joiden painoindeksi on hieman koholla.

Valmennusryhmä on henkilökohtaista pienryhmävalmennusta (max. 10 henkeä), jossa laaditaan yksilöllinen ohjelma. Ryhmän ohjaajana toimii Mari Ratilainen.

Voit ilmoittautua näillä sivuilla olevalla lomakkeella. Kurssin hinta on jäsenille 55 eur ja ei-jäsenille 65 eur. Tällä ryhmllä ei voi korvata jumppia.

Elämäsi kuntoon-kurssi

1. Alkutapaaminen ja tavoitteiden asetus. Alkumittaukset.

2. Ravintoluento ja ravintopäiväkirjan aloitus.

3. Ravintopäiväkirjojen analysointi ja liikuntapäiväkirjan luonti.

4. Syke alueet ja niiden kartoitus.

- liikuntavarustus.

5. Lihaskuntoharjoittelun perusteet ja kotijumppa ohjeet.

-liikunta varustus.

6. Välitavoitteet ja mittaukset.

7. Aineenvaihdunta ja kalori kulutus. Kehonhuolto. -liikuntavarustus.

8. Voimaharjoittelu -liikunta varustus

9. Mittaukset ja liikuntapäiväkirjan muokkaus.

10. Loppu kartoitus ja kurssi juhlat.

-lisä tavoitteiden asetus ja analysointi. Eväät kohti uutta tavoitetta.

Kurssin tavoitteena on saada tietoisuutta ravinnosta ja liikunnasta.

Jokaiselle tehdään oma henkilökohtainen tavoite suunnitelma ja tavoite portaat sen saavuttamiseksi.

Alku- ja loppukartoituksessa mitataan kehon rasvaprosentti ja otetaan kontrolli mitat. Kurssin aikana saat tietoa harjoittelusta ja kehon toiminnasta. Ravinto on tärkeä osa painonhallintaa ja kehon hyvinvointia. Pienillä muutoksilla on ISO vaikutus.

Elämäsi kuntoon alkaa tästä!

*********************************************************************************************************************************

26.9.2011

Jaoin Chi-ball pallot eilen sunnuntain jumpassa. Jos et ole vielä saanut
omaasi, sen voi noutaa taas ensi sunnuntain jumpassa.

Pallon hinta on 20 eur ja sen voi maksaa joko käteisellä tai Össin tilille
OP 556118-230565. Kirjoita infokenttään Chi-ball.

************************************************************************************************************************************

22.9.2011

Össi perustaa Pilates-ryhmän ti klo 20-21 Sakarinmäen koululla.

Ryhmä aloittaa toimintansa tiistaina 27.9. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi Pilateksen perusteita. Tämä kerta on välttämätön niille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet Pilatekseen.

Voit ilmoittautua näillä sivuilla olevalla lomakkeella. Voit ilmoittautua joko pelkkään Pilatekseen tai korvata Pilateksella väliin jääneistä jumppiasi. Voit myös lisätä jumppakertojesi määrää ja maksaa Pilateksen viitteellä erotuksen. Esim yhdestä jumpasta lisäys kahteen jumppaan = jäsenhinta 75-45 eur = 30 eur.

Toivomme kuitenkin, että kaikki halukkaat osallistujat ilmoittautuvat Pilatekseen. Mikäli korvaat muita jumppia tai lisäät viikottaisia käyntejäsi, ilmoita siitä infokentässä.

***********************************************************************************************************************************

19.9.2011

Össin syyskokous pidetään lokakuun aikana.

Syksyn liikunnat ovat alkaneet vaudikkaasti. Muutamia kommentteja:

Maanantain jumpissa meinaavat välineet loppua kesken. Voisimme hankkia sinne lisää puntteja, mutta koulun varastotilat ovat rajalliset. Ota mukaasi oma jumppa-alusta ja puntit, mikäli sellaiset omistat. Hommaan sinne myös kuminauhoja.
Koulu valitteli maanantain jäljiltä, että varasto oli jäänyt epäsiistiksi. Koitetaan katsoa jokainen, että varaston ei pääse sekaiseksi. Se on aika täynnä tavaraa.
Miesten sählyyn kaivataan yhä lisää osallistujia.
Olen saanut sunnuntain tilatut Chi-ball pallot. Tuon ne ensi sunnuntaina.
Maksuaika päättyy 25.9. Muistathan maksaa osallistumismaksusi ajoissa niin säästät vapaaehtoisten maksuntarkastajien vaivoja. Käytä maksaessasi ryhmäkohtaista viitenumeroa. Maksutiedot löytyvät sivuilta www.ostersundominsisu.fi. Jos haluat uutena liittyä jäseneksi, maksa jäsenmaksusi tilille ja laita e-mailosoitteesi ja puhelinnumerosi infokenttään. Vanhat jäsenet saavat keväisin maksulapun. Jäsenmaksu on aikuisilta 10 eur/kalenterivuosi ja lapsilta 5 eur/kalenterivuosi.
Otamme vastaan myös Smartum-seteleitä. Jos haluat maksaa Smartumeilla, tuo ne suljetussa kirjekuoressa, jossa päällä on nimesi, mitä maksat ja summa. Näin varmistumme siitä, että setelit kirjautuvat oikealle osallistujalle. Jos sinulla ei ole riittävästi Smartumeita, laita loput rahana kuoreen.
Olen anonut tiistaille salivuoroa Pilatesta varten. En ole vielä saanut vahvistusta tilasta, mutta Anna Lindblom on lupautunut vetäjäksi. Tästä tulee tietoa nettisivuille.
Olemme myös puuhaamassa "Hyvän olon" kurssia. Mari Ratilainen tulee pitämään keskiviikkoisin elämänhallntakurssia, jossa keskustellaan coaching tyyppisesti pienryhmissä elämäntapojen vaikutuksesta olotilaan ja painonhallinnasta. Tämä voisi olla hyvä startti uuteen oloon meille, joilla painoindeksi on hieman koholla.
On ollut epäselvyyksiä siitä, mitkä ryhmät järjestetään Östiksessä. Todennettakoon se taas tässä:
Östikessä järjestetään: kuntonyrkkeily (to), lasten tanssi (su), nuorten aerobic (su) ja kehonhallinta (su). Muut Sakarinmäen koulussa.
Kuten on ollut aiemmin puhetta opetusvirasto edellyttää meiltä salin moppausta. Tämä siksi, että meillä on mahdollisuus käyttää edullisia omavalvontavuoroja. Ottakaa yhden kerran kaudessa moppi käteen oheisten tuntien jälkeen, niin saadaan homma hoidettua.
SALI PITÄÄ MOPATA SEURAAVIEN VUOROJEN JÄLKEEN
maanantai lihasjumppa
keskiviikko hikijumppa
perjantai miesten sähly
lauantai zumba

Olihan tässä taas. Tavataan jumpilla ja muissa merkeissä. Tsekkaa ajankohtaiset tiedot Össin kotisivuilta www.ostersundominsisu.fi.

T. Össin hallituksen puolesta, Maria Hokkanen